[display_language]
Verzenden en retourneren

We doen steeds ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Als je op werkdagen voor 12u00 bestelt, versturen we het dezelfde nog met Bpost. Meestal heb je het dan de volgende dag al in huis. In het weekend of op feestdagen moet je een beetje extra geduld hebben.

Zodra we jouw pakket verzonden hebben, krijg je een verzendbevestiging. Je bestelling is dan onderweg! Heb je jouw bestelling na 3 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Gelieve ons dan meteen hiervan op de hoogte te brengen via mail, zodat we dit onmiddellijk kunnen nakijken.

Wat te doen bij het niet goed zijn van het product ?

Maat ruilen

artikel terugsturen op UW kosten naar LIAMARO , Sparrenweg 16 , 2310 Rijkevorsel

✔ U maakt een retour ticket aan via deze link https://liamarofashion.shipping-portal.com/rp/.

✔ Artikel wordt dan opnieuw in andere maat opgestuurd (onze kosten), Retour zelf is op jouw kosten en worden verrekend via de link om je retourticket aan te maken.

✔ Indien uw maat niet meer beschikbaar is wordt uw geld terug gestort (prijs van het artikel).

✔ Artikel terugsturen (indien u het niet wenst te houden). => klik op deze link https://liamarofashion.shipping-portal.com/rp/ om daar je zending te maken en te betalen. En dan hoef je enkel het pakket af te geven op het postpunt.

Retourneren

✔ Artikel terugsturen op uw kosten naar LIAMARO, Sparrenweg 16 , 2310 Rijkevorsel. => klik op deze link https://liamarofashion.shipping-portal.com/rp/ , om daar je zending te maken en te betalen. En dan hoef je enkel het pakket af te geven in een postpunt.

✔ Terug sturen in originele staat en met het kassa-etiket erbij. Het product mag niet gedragen zijn & moet voorzien zijn van de originele etiketten!! ( je krijgt je geld terug als we je pakje hebben ontvangen)

✔ Tijdens de solden periode kan er niet omgeruild worden.
✔ Omruilen binnen de 14 dagen.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping